Blog Aktuelles

News Blog Aktuale

Top blogjet aktuale rreth Webfaqeve - Mbështetje, temat nga bota e Dizajnit & Marketingu të uebit, këshilla dhe Ide për ju këtu në faqen tonë të blogut.


Pse është e rëndësishme webfaqja

Është fakt që në botën e biznesit sot, një uebfaqe interneti është një nga pasuritë më të rëndësishme që një kompani mund të ketë...

Mars 07, 2023
Uebfaqe
Analiza teknike dhe e përmbajtjes

Në këtë artikull do të përqendrohemi në aspektet kryesore të analizës teknike dhe të përmbajtjes së faqeve të internetit dhe çfarë duhet të keni parasysh...

Prill 26, 2023
Analiza
Përmirësimi i kohës së ngarkimit për Uebfaqe

Shpejtësia e webfaqes shpeshherë ngatërrohet me "shpejtësinë e faqes". Koha e gjatë e ngarkimit të një faqeje interneti shkakton një përvojë të dobët për përdoruesin dhe bën që të lësohet shpejt...

Shkurt 04, 2023
Speed
Reklamat në motorët e kërkimit SEA

Reklamimi në motorët e kërkimit (SEA) është një formë e marketingut online, ku reklama shfaqen në faqet e rezultateve të motorëve të kërkimit (SERP), për të drejtuar trafikun drejt një faqeje interneti në mënyrë të synuar...

Janar 28, 2023
SEA
ADS reklamat shfaqen në një gamë faqesh

Duke përdorur targetimin dhe vlerësimin e performancës, bizneset mund të drejtojnë efektivisht reklamat tek audiencat e tyre të rëndësishme dhe të matin rezultatet. Ne e dimë si! ...

Janar 21, 2023
ADS
Content përmbajtja për webfaqe

Përmbajtja e uebfaqes është çelësi për të gjeneruar vizitorë në faqen tuaj të internetit - trafikun në faqen tuaj. Përmbajtja e uebfaqes është e nevojshme për operimin e suksesshëm të një faqeje të internetit...

Janar 14, 2023
Content
Marketingu në motorët e kërkimit (SEM)

Marketingu në motorët e kërkimit është një strategji marketingu që synon të promovojë faqet e internetit përmes reklamave të paguara në rezultatet e kërkimit...

Janar 07, 2022
SEM
E-Mail Marketing / Newsletter

Fushata profesionale me Newsletter Buletinat e Marketingut me Email kanë avantazhe të rëndësishme në krahasim me postën fizike...

Janar 04, 2022
Newsletter
Profili i kompanisë tuaj në Google

Bëhu thjeshtë i dukshëm në internet me profilin tënd të kompanisë në Google...

Dhjetor 28, 2022
Maps
Optimizimi për motorët e kërkimit SEO

Çfarë do të thotë uebfaqja më e bukur nëse nuk gjendet? Për të siguruar që klientët tuaj gjejnë uebfaqen tuaj, optimizimi për motorët e kërkimit është thelbësor...

Dhjetor 25, 2022
SEO
Cookies menaxhimi - mbrojtja e dhënave

Gjithmonë në siguri me të gjitha kërkesat ligjore (GDPR) për implementimin e një baneri të pajtimit për cookies.

Dhjetor 21, 2022
Cookies
Kërkesa për Domain dhe Webhosting

Cila është kompania më e mirë e webhosting për mua? Ky vendim përfundimisht varet nga pritshmeritë tuaja nga një ofrues domaini dhe hosting. Madhësia dhe lloji i uebfaqes që ju keni ose...

Dhjetor 14, 2022
Domain
Konsola e Kërkimit të Google

Konsola e Kërkimit të Google është një mjet nga Google që ndihmon webmasterat dhe pronarët e faqeve të internetit të kuptojnë dhe optimizojnë faqen e tyre në rezultatet e kërkimit të Google.

Mars 02, 2023
Google
Një faqe interneti e optimizuar

Në këtë artikull, do të hedhim një vështrim të thellë në pse një faqe interneti është e domosdoshme në kohën tonë, duke shpalosur përfitimet dhe rëndësinë e saj në një botë që evoluon vazhdimisht.

Mars 13, 2024
Faqe interneti


Artikuj mbështetëse dhe tema të tjera nga bota e Webdizajnit & Marketingu

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.