Search Console Indeximi

Google Search Console - Vendosja e përmbajtjes në Google

Google Search Console Indeximi

Performancë më e mirë në kërkimin në Google - Search Console

Performancë më e mirë në kërkimin në Google me Indeximin e Search Console. Ne sigurojmë që webfaqja juaj të paraqitet shkëlqyeshëm në rezultatet e kërkimit të Google. Indeximi në Search Console ju ndihmon të matni trafikun e kërkimit në Google të webfaqes tuaj dhe të zgjidhni problemet. Për më tepër, sigurojmë që faqja juaj të paraqitet shkëlqyeshëm në rezultatet e kërkimit të Google. Ju mund të shihni se cilat kërkime i sjellin përdoruesit në webfaqen tuaj. Analizoni impreshionet, klikimet dhe pozicionin e webfaqes suaj në rezultatet e kërkimit të Google.

Për të arritur në faqen e parë në kërkimet në Google, nuk është një rastësi. Ne e dimë si ta bëjmë! Sitemap-et janë një mënyrë shumë e mirë për të informuar Google-në për cilat faqe janë të rëndësishme për webfaqen tuaj. Ne krijojmë një sitemap dhe ofrojmë URL të veçanta për qëndrueshmëri dhe kontroll të mbulimit të indeksit tuaj, në mënyrë që Google të ketë vërtetë pamjen / përmbajtjen më të re të faqes suaj.

Ju merrni njoftime me email kur Google identifikon probleme në webfaqen tuaj. Shikoni cilat URL janë prekur nga këto probleme dhe informoni Google-në sapo të keni zgjidhur problemet. Në vitet e kaluara, interneti dhe bota janë ndryshuar. Kërkimi në Google është zhvilluar dhe përmirësuar - trilionëra kërkime bëhen në Google, por vetëm rezultate potenciale relevante shfaqen - informacionet mund të gjenden tashmë pas çdo kërkimi në Google. Vetëm ata që gjenden në kërkimet e motorëve të kërkimit mund të kenë sukses në internet!

Indeximi i përmbajtjes suaj nga Google është i përcaktuar nga algoritmet e sistemit që marrin parasysh kërkesat e përdoruesve si dhe rezultatet e vlerësimit të cilësisë. Përmes mënyrës se si formoni njohjen e përmbajtjes suaj, mund të ndikoni në mënyrën se si Google-i indekson këtë përmbajtje. Nëse keni shtuar ose ndryshuar kohët e fundit një faqe të webfaqes suaj, mund të kërkoni që Google-i të indeksojë përsëri faqen.

Nxisni faqen tuaj në rezultatet e kërkimit të Google për 290,00 Euro
Vendosja e përmbajtjes në Google me Google Search Console - Kërkimi dhe Indeximi i faqes suaj - ne e dimi se si!

Google Indeximi

Indeximi Web

290
 • 5 faqe përmbajtje
 • Sitemap
 • Përdorshmëria
 • Core Web Vitals
 • Raporti i Problemeve

Indeximi Pro

590
 • 9 faqe përmbajtje
 • Sitemap
 • Përdorshmëria
 • Core Web Vitals
 • Raporti i Problemeve

Indeximi Enterprise

990
 • 18 faqe përmbajtje
 • Sitemap
 • Përdorshmëria
 • Core Web Vitals
 • Raporti i Problemeve


Nuk është pako e përshtatshme e Search Console për ju? Sigurisht, do t'ju ofrojmë me dëshirë një ofertë të individualizuar që kalon përtej paketës standard të indeximit tonë.

Çmimet e përmendura konsiderohen të çmimet neto, plus TVSH 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.