Webfaqe pako bazë

Ne projektojmë dhe krijojmë Webfaqen tuaj me një çmim fiks!

Web Faqe pako bazë

Pako bazë e dizajnit - Uebfaqe e re e internetit me një çmim fiks!

Website / Web faqe pako bazë profesionale duke përdorur teknologjitë dhe standardet më të fundit. Ne zhvillojmë / programojmë faqen tuaj fillestare duke përfshirë optimizimin (SEO) për motorët të kërkimit në dizajn responsive (adaptive) të web-it, pra me përshtatje të përsosur për të gjitha pajisjet (PC, laptop, tablet, smartphone).

Qëllimi i një webfaqe profesionale prezence në internet është të krijoni interesantë të rinj, të promovoni lidhjet me klientët dhe, në fund të fundit, të rritni shitjet, të ardhurat dhe fitimet. Duke pasur një web faqe interneti profesionale me një dizajn të rregullt dhe të optimizuar mirë, do të fitoni shumë klientë të rinj. Web faqet fillestare të krijuara nga ne janë cilësore, të personalizuara dhe, natyrisht, të programuara sipas standardeve teknologjike më të fundit.

Ne prezantojmë kompaninë tuaj, markat, produktet dhe shërbimet në mënyrë multimedial. Qëllimi ynë është komunikimi koherent dhe kreativ. Për të arritur këtë, punojmë me tekst, fotografi, grafikë, animacione, zë dhe video. Emocionet krijohen dhe kontrollohen. Përmes përdorimit të qëllimshëm të këtyre elementëve, mund të zgjohet interesimi dhe të ndikohet sjellja e përdoruesve. Ne projektojmë dhe krijojmë Webfaqen tuaj me një çmim fiks!

Ne nuk kufizohemi vetëm në konceptimin dhe realizimin e Uebfaqes suaj të internetit, por ofrojmë një shërbim të plotë të gjithanshëm - nga aplikimi për doman-in tuaj të dëshiruar deri tek hostimi-strehimi në server. www.europa-design.com vepron në Gjermani dhe Kosovë si një partner profesionist i web dizajnit të webfaqeve në internet, ne jemi të lumtur t'ju këshillojmë për zgjedhjen e pakos përkatëse si pjesë e shërbimit tonë të web faqes së internetit. Na lini neve krijimin e web faqes tuaj të internetit në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Këtu ju merrni një Website / Webfaqe të mirë dhe të lirë pako totale me çmim fiks nga 290.00 Euro
Ne ofrojmë web faqe fillestare dhe të biznesit uebsajte cilësore të lira për çdo buxhet nga profesionistët e certifikuar të webdesign-it.

Web Faqe profesionale - Bazë

Bazë Web

290
 • 4 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 7 Foto & 1 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3
 • 1 Draft projektimi
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Bazë Pro

690
 • 9 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 15 Foto & 2 Videos
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3
 • 2 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Bazë Enterprise

990
 • 14 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 25 Foto & 3 Videos
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 3 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t


Nuk mund të gjeni pakon e duhur të webdizajnit? Sigurisht, ne do të ishim të lumtur t'ju bënim një ofertë individuale që shkon përtej paketave tona standarde të dizajnit të uebit.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-në prej 18%.

Të gjitha shërbimet

Pse është e rëndësishme një faqe interneti? - Pyetje të shpeshta (FAQ)

Një faqe interneti shërben si një kartë vizitash dixhitale dhe platformë, ku kompanitë, organizatat ose individët mund të prezantohen. Ajo mundëson ndarjen e informacionit, prezantimin e produkteve ose shërbimeve dhe komunikimin me audiencën.

Një webfaqe interneti e projektuar profesionalisht i jep një kompanie apo një personi një ndjenjë besueshmërie. Ajo shpesh është pikëtakimi i parë për klientët ose interesantët potencialë. Një faqe interneti e bukur dhe e strukturuar mirë ndërton besim, çka ndikon pozitivisht në imazhin.

Në epokën e digitalizimit, njerëzit kërkojnë informacione online. Një webfaqe interneti është një kanal i rëndësishëm për të qenë i gjetur. Përmes optimizimit për motorët e kërkimit (SEO), shikueshmëria në rezultatet e kërkimit mund të përmirësohet, duke rritur trafikun në web faqe.

Një webfaqe interneti është një pjesë qendrore e marketingut online. Këtu mund të realizohen strategjitë e marketingut, përmes marketingut të përmbajtjes, integritetit të mediave sociale ose prezantimit të fushatave reklamuese. Web Faqja mundëson komunikim të orientuar me audiencën.

Përmes përditësimeve të rregullta, postimeve në blog, lajmeveletrarëve dhe mundësive të interaksionit, një faqe interneti krijon një lidhje të drejtpërdrejtë me vizitorët. Kjo nxit lidhjen me klientët, pasi përdoruesit kthehen rregullisht për të marrë informacione relevante

Me rritjen e përdorimit të pajisjeve mobile, një webfaqe interneti adaptive është e domosdoshme. Ajo siguron që përmbajtja të shfaqet optimalisht në madhësi të ndryshme ekrani. Kjo përmirëson përvojën e përdoruesit dhe siguron një akses më të gjerë.

Një faqe interneti mund të shërbejë si një kanal shitjesh virtual. Ajo mundëson ofrimin online të produkteve ose shërbimeve, përpunimin e pagesave dhe mbështetjen e procesit të shitjeve. Kjo zgjeron shtrirjen dhe potencialisht rrit të ardhurat.

Përmes formularëve të kontaktit, funksioneve të bisedës ose integritetit të platformave të mediave sociale, një webfaqe interneti mundëson një komunikim efektiv me klientët, partnerët dhe interesantët. Ajo vepron si pikë kontakti qendrore për kërkesat dhe shkëmbimin.

Siguria e një webfaqe interneti është vendimtare për të garantuar integritetin dhe besueshmërinë e të dhënave. Certifikatat SSL, përditësimet e rregullta dhe verifikimet e sigurisë janë të nevojshme për të mbrojtur nga kërcënimet dhe sulmet e mundshme.

Në përmbledhje, një web faqe interneti është një mjet i shumanshëm që tejkalon vetëm një pranësi online. Ajo ndikon në besueshmëri, shikueshmëri, lidhjen me klientët, shitjen dhe komunikimin. Në erën dixhitale, një faqe interneti e mirë projektuar dhe e mirëmbajtur është një element themelor për suksesin e kompanive dhe organizatave.

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.