Dyqani Online

Webdizajni perfekt për webshopin tuaj në internet

Webshop Online-Shop

Online-Shop - Krijoni dyqanin webshopin në internet

Ne ndihmojmë për të optimizuar paraqitjen e webshopin - dyqanit tuaj online dhe për të krijuar një përvojë blerjeje online të shkëlqyeshme. Ne prezantojmë kompaninë tuaj, markat tuaja, produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrë multimedial. Pika e Pranisë, Pika e Informacionit dhe Pika e Shitjes bashkohen. Webdizajni perfekt ne e dimë se si të bëjmë këtë!

Ne optimizojmë dyqanet online Online-Shops me të gjitha funksionet kryesore. Konkurrenca është e pranishme në çdo fushë. Arti është të krijosh një Online-Shop markë funksional prej webshopin tënd online. Tani tregu ofron një shumëllojshmëri të pamatur të përmbajtjeve dhe ofertave. Kështu që është më e rëndësishme për ju të dalloheni nga masa dhe të prezantoheni me një mënyrë tërheqëse.

Ne ofrojmë Online-Shop shumë ekspresive dhe dizajn modern. Ju merrni një Onlineshop të personalizuar sipas kërkesave tuaja. Fokusi është në qartësinë vizuale në kombinim me dizajnin modern dhe teknologjinë aktuale të dyqaneve online.

Ne konfigurojmë dyqanin tuaj online në mënyrë të përsosur - kështu që ju mbeteni të konkurrueshëm, krijoni më shumë të ardhura dhe rritni trafikun në dyqanin tuaj online. Metodat online të vlefshme janë baza kryesore e punës sonë.

Për të optimizuar paraqitjen e dyqanit online / Online-Shop, mund të merren këto masa:

1. Përmirësimi i përdorshëmërisë (Usability) së dyqanit-Online, për të bërë eksperiencën e blerjes më të këndshme për klientin.
2. Optimizimi i shpejtësisë së faqes së internetit të dyqanit Online, për të siguruar që faqet ngarkohen shpejt dhe klientët nuk humbasin durimin.
3. Përmirësimi i dizajnit dhe layout-it të dyqanit online, për të krijuar një pamje profesionale dhe tërheqëse.
4. Përshtatja e përshkrimeve të produkteve për të informuar klientët plotësisht dhe për t'u dhënë një kuptim të qartë të produkteve.
5. Konfigurimi i sistemeve të navigimit të përdorshëm, për të udhëzuar klientët me shpejtësi dhe lehtësi tek produktet e dëshiruara.
6. Implementimi i masave të sigurisë, për të mbrojtur klientët dhe për të krijuar besim në dyqan.
7. Integrimi i vlerësimeve dhe komenteve të klientëve, për të ndihmuar klientët e tjerë në vendimmarrjen e blerjes.
8. Përmirësimi i optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO), për të rritur dukshmërinë e dyqanit online në motorët e kërkimit.
9. Implementimi i strategjive të marketingut, për të bërë dyqanin online më të njohur dhe për të fituar më shumë klientë.
10. Konfigurimi i testimeve A/B, për të krahasuar dhe optimizuar versionet e ndryshme të faqes së internetit.

Webdesign-i i përsosur për Online-Shop dyqanin tuaj online. Ne ju mbështesim me krijimin dhe marketingun të dyqanit tuaj online, nga 990,00 Euro
Optimizimi i webshopit - krijimi i tij, në një çmim të arsyeshëm për çdo buxhet

Online-Shop me çmim fiks

Online-Shop Basic

990
 • 25 Produkte / Artikuj
 • Webdesign Responsiv
 • Deri 50 Foto & 1 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • 1 Draft projektim
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Online-Shop Pro

1790
 • 50 Produkte / Artikuj
 • Webdesign Responsiv
 • Deri 100 Foto & 2 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • 2 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Online-Shop Enterprise

3490
 • 100 Produkte / Artikuj
 • Responsives Webdesign
 • Deri 200 Foto & 4 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • 3 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t


Nuk gjeni pakon e duhur të dyqanit online / webshopit? Natyrisht, ne do të jemi të lumtur të ju ofrojmë një ofertë të individualizuar që tejkalon pakon tonë standard të dyqanit online / Online-Shop.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-në prej 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.