Webfaqe interneti

Pse është e rëndësishme një webfaqe interneti e mirë?

Webfaqe interneti Uebfaqe

Një Website e mirë është dëshmi e ekzistencës së kompanisë suaj.

Pse është e rëndësishme një Webfaqe ? Për shumë klientë sot, duket sikur ju nuk ekzistonit nëse nuk keni një faqe interneti. Klientët po kërkojnë në kompjuterat e tyre dhe gjithnjë e më shumë në telefonat e tyre inteligjentë për informacione të ndryshme: një ofertë për drekë në afërsi, makinën e larjes më të mirë për buxhet, një kompani ndërtimi të mirë, mësim privat më i mirë për arsimimin e fëmijës së tyre, dhe kështu me radhë. Nëse kompania juaj nuk shfaqet në rezultatet e kërkimit në Google, po humbni një mundësi të madhe për të paraqitur kompaninë tuaj në një dritë pozitive dhe për të prezantuar avantazhet që ofroni grupit të synuar.

Konsiderojeni faqen tuaj të internetit si një pasuri dhe marketingun tuaj si një investim. Faqja juaj e internetit dhe lista juaj e klientëve janë të ngushta të lidhura. Klientët aktualë dhe potencialë do t'i drejtohen faqes suaj për të marrë informacione të dobishme që i lejojnë ata të mësojnë më shumë për kompaninë tuaj dhe ofertën tuaj.

Vizitorët e faqes suaj formojnë një opinion për kompaninë tuaj brenda disa sekondave. Uebfaqja juaj duhet të jetë e pastër dhe profesionale dhe duhet të komunikojë markën / imazhin e kompanisë suaj. Navigimi duhet të jetë i thjeshtë dhe t'i lehtësojë vizitorët për të gjetur informacionin e kërkuar me një ose dy klikime. Dhe aktiviteti i kompanisë suaj duhet të jetë i njohur lehtë brenda disa sekondave.

Ndërsa një dizajn i mirë është i rëndësishëm, përmbajtja e faqes suaj është vendimtare. Kjo përmbajtje duhet të adresojë drejtpërdrejt audiencën tuaj. Teksti duhet të jetë në një ton profesional, por miqësor dhe duhet të shprehë personalitetin e kompanisë suaj. Nëse teksti është shumë i thartë, keni rrezik që të humbisni interesin e vizitorëve dhe biznesin tuaj.

Vendosja e një faqeje "Rreth nesh", një "Portofoli", "Lajmesh dhe ngjarjesh" etj. në faqen tuaj është e rëndësishme dhe vizitorët do të jenë dyshues nëse këto lloj informacionesh nuk janë të pranishme në faqen tuaj.

Është e rëndësishme të vendosni thirrje në veprim në çdo faqe të faqes suaj, që klientët tuaj potencialë të mund të kryejnë hapat e tyre pa probleme (plotësojnë një formular "Kërko ofertë", klikojnë në butonin "Blej tani", "Regjistrohuni për buletin mujor" etj.). Vizitori duhet të kuptojë se kompania juaj i përshtatet mirë dhe mund të zgjidhë problemet e tyre. Idealisht, një thirrje në veprim duhet të vendoset në fund të tekstit në çdo faqe dhe në krye të djathtë të çdo faqeje. Sa më e dukshme të jetë butoni i thirrjes në veprim, aq më e lartë është mundësia që një vizitor të klikojë mbi të.

Kur kërkohen produkte ose shërbime, klientët përdorin më së shumti motorët e kërkimit. Prandaj, çdo faqe e faqes suaj duhet të jetë e optimizuar dhe e konfiguruar në mënyrë që motorët e kërkimit të mund të marrin lehtë informacionin.

Është e rëndësishme të keni një kuptim të thellë për nevojat dhe dëshirat e tregut të synuar, për të mundur të tërheqni menjëherë vëmendjen e interesantëve të idealshëm duke i adresuar ata me mesazhin tuaj të marketingut. Nëse integroni këto kritere në faqen tuaj të internetit, mund të maksimizoni efikasitetin e faqes suaj dhe shtrirjen e biznesit tuaj.

Ne zhvillojmë/programojmë Website tuaj përfshirë (SEO) optimizimin për motorët e kërkimit në dizajnin e përshtatshëm përgjigjës ndaj të gjitha pajisjeve (PC, Netbook, Tablet, Smartphone) si një faqe statike (HTML5 / CSS / JS / PHP) ose programim CMS. Përmbajtja mund të redaktohet drejtpërdrejt në formën e faqes së internetit me një sistem menaxhimi përmbajtjeje ose WordPress. europa-design.com - Partneri juaj i specializuar në dizajn të faqeve të internetit. Në zgjedhjen e pakos së shërbimeve të faqes sonë, ju ofrojmë këshillë me kënaqësi. Lini krijuarjen dhe mirëmbajtjen e faqes suaj të internetit tek ne, kështu që mund të përqendroheni në aktivitetin tuaj kryesor.

Ne dëgjojmë klientët tanë, ofrojmë këshillë falas dhe krijojmë një ofertë të paangazhuar.
Të gjitha shërbimet
Një Uebfaqe interneti e zhvilluar mirë është sikur duart e gjata të kompanisë suaj.

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.