Webdesign individual

Webdizajn individual, webfaqe e re me cmim fiks!

Web faqe Webdizajn individual

Ne projektojmë dhe krijojmë web faqen një projekt individual

Një web faqe interneti është gjithmonë një projekt individual që krijohet sipas ideve dhe nevojave tuaja. Ne ju ofrojmë zgjidhje inteligjente të plota dhe Webdizajn modern. Ne e përshtatim dizajnin individualisht sipas dëshirave tuaja me cmim fiks!. Një faqe interneti profesionale me optimizimin e motorëve të kërkimit është thelbësore për çdo kompani. Çdo faqe është e ndryshme. Çmimi varet nga qëllimi, funksionet që përmban dhe zbatimi teknik i faqes në internet.

Tregu tani ofron një larmi përmbajtjesh dhe ofertash të pakontrollueshme. Është edhe më e rëndësishme për ju që të dalloheni nga turma dhe të prezantoni veten individualisht dhe në një mënyrë tërheqëse dhe individuale. Qëllimi i një faqe interneti profesionale është të gjenerojë perspektiva të reja, të promovojë besnikërinë e klientit dhe në fund të rrisë shitjet, qarkullimin dhe fitimet. Dizajni profesional dhe individual i web-it me një uebfaqe interneti moderne dhe të optimizuar mirë do t'ju sjellë shumë klientë të rinj. Faqet e internetit që ne zhvillojmë individualisht janë të një cilësie të lartë. Secila nga faqet tona të internetit të programuara është krijuar duke përdorur teknologjitë dhe procedurat aktuale (HTML5, CSS3, CMS, PHP, Javascript) dhe ka një arkitekturë web-i miqësore. 

Ne krijojmë faqen tuaj të internetit individuale me një çmim të arsyeshëm. Investimi juaj paguhet vetë në një afat të shkurtër. Ne prezantojmë kompaninë tuaj, markat, produktet dhe shërbimet tuaja në një mënyrë multimediale. Qëllimi ynë është komunikimi koherent dhe kreativ. Për ta arritur këtë ne punojmë me tekst, ngjyra, fotografi, grafikë, animacion, audio dhe video. Emocionet gjenerohen dhe kontrollohen. Me webfaqe individuale mund të zgjohet interesi dhe mund të ndikohet sjellja e përdoruesit.

Për suksesin e faqes suaj të internetit, ne ju ofrojmë të gjitha shërbimet nga një burim i vetëm. Ne ju ofrojmë zbatimin e website-it tuaj individual si një uebfaqe interneti statike ose dinamike. Ne nuk kufizohemi vetëm në konceptimin dhe realizimin e faqes suaj të internetit, por ofrojmë një shërbim të plotë të gjithanshëm - nga aplikimi për domenin tuaj të dëshiruar deri tek hostimi në web. Webdizajn individual i web- it - shërbim nga A-Z europa-design.com - partner profesional i dizajnit të web-it. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për zgjedhjen e paketës përkatëse të shërbimeve të faqes sonë të internetit. Na lini neve krijimin e Website faqes tuaj të internetit individuale në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Mund të thuhet se dizajni i webfaqes i personalizuar kontribuon në mënyrë kryesore në suksesin e një faqe interneti duke forcuar identitetin e markës, përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe rritur shkallën e konvertimit. Është një investim në të ardhmen e biznesit online dhe duhet të planifikohet dhe të zbatohet me kujdes.

Këtu ju merrni një faqe interneti individuale dhe të lirë nga 990,00 Euro
Ne ofrojmë Website individuale faqe interneti me cilësi të lartë nga profesionistë të certifikuar për çdo buxhet

Webfaqe Dizajn Individual

Individual Web

990
 • Deri 3 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 7 Foto & 1 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3
 • 1 Draft projektimi
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Individual Pro

1990
 • Deri 9 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 18 Foto & 2 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 2 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Individual Enterprise

2990
 • Deri 22 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 26 Foto & 2 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 3 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t


Nuk mund të gjeni pakon e duhur individuale të uebfaqes në internet? Sigurisht, ne do të ishim të lumtur t'ju bënim një ofertë individuale që shkon përtej pakos sonë standarde të dizajnit.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-ja prej 18%.

Të gjitha shërbimet

Pse është i rëndësishme dizajni i personalizuar për një webfaqe? - FAQs

Dizajni i webit i personalizuar referohet në dizajnimin e personalizuar të një faqe interneti, i cili është i përshtatur për nevojat specifike, qëllimet dhe audiencën e një kompanie. Ai dallon nga shabllonet e parapërgatitura ose generike dhe ofron një përvojë unike për përdoruesit.

Dizajni i webit të personalizuar është vendimtar, pasi ai formon përshtypjen e parë të një faqe interneti dhe kontribuon në mënyrë të rëndësishme në përvojën e përdoruesit. Ai ndihmon në përforcimin e imazhit të markës, rritjen e besueshmërisë dhe përmirësimin e shkallës së konvertimit.

Shabllonet e parapërgatitura mund të jenë të lira dhe të kursyera në kohë, por shpesh nuk ofrojnë fleksibilitetin dhe origjinalitetin që nevojiten për një faqe interneti të shquar. Dizajni i webit të personalizuar lejon theksimin e unicitetit të një kompanie ose markës dhe dallimin nga konkurrentët.

Uniciteti: Faqja interneti reflekton personalitetin dhe vlerat e kompanisë.

Përvojë optimale e përdoruesit: Navigimi dhe dizajni janë të përshtatur për nevojat e përdoruesve.

Optimalizimi për motorët e kërkimit (SEO): Dizajnet e personalizuara lejojnë një integrim më të mirë të SEO dhe rrisin shikueshmërinë në motorët e kërkimit.

Identiteti i markës: Dizajni ndihmon në përforcimin e identitetit të markës dhe fitimin e besimit të përdoruesve.

Një dizajn i qëndrueshëm dhe irresistibël i webit të personalizuar promovon njohjen e markës dhe krijon një imazh pozitiv. Ai tregon profesionalizëm, origjinalitet dhe përkushtim për cilësi, duke forcuar besimin e klientëve të mundshëm dhe duke krijuar marrëdhënie afatgjata.

Dizajni i webit të personalizuar mund të përqendrohet në optimizimin e konvertimit duke integruar elemente thirrjeje për veprim, forma të lehta për përdoruesit dhe navigim të qartë. Përmes përshtatjes për nevojat e audiencës, rritet probabiliteti që vizitorët të bëhen klientë.

Kur zgjidhni një dizajner webi për dizajn personalizuar, është e rëndësishme të shqyrtoni referencat dhe portofoliot për të siguruar që ai ka aftësitë dhe përvojën e nevojshme. Komunikimi i mirë dhe njohja e qëllimeve të kompanisë janë gjithashtu të rëndësishme për një bashkëpunim të suksesshëm.

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.