Shpejtësia e Webfaqes

Shpejtësia e Webfaqes - Përmirësimi i kohëzgjatjes së ngarkimit

Shpejtësia e Faqes Website Speed

Masa për shpejtësinë e Webfaqes për përmirësimin e shpejtësisë

Shpejtësia e faqes shpesh ngatërrohet me "shpejtësinë e faqes", që është në të vërtetë shpejtësia e Webfaqes për një mostrë të vizitave të faqes në një faqe të internetit. Shpejtësia e Uebfaqes mund të shihet si "kohëzgjatja e ngarkimit të Webfaqes" - koha që nevojitet për të shfaqur përmbajtjen e një faqeje të caktuar në mënyrë të plotë ose koha deri te byte-i i parë, se sa kohë duhet për shfletuesin tuaj të marrë bytën e parë të informacionit përgjigjen e serverit.

Koha e gjatë e ngarkimit të një faqeje interneti çon në një përvojë të dobët të përdoruesit dhe bën që një faqe të lëvizë shpejt nga vizitorët. Google ka shpallur se shpejtësia e faqes është një nga sinjalet që algoritmi i tyre përdor për të vlerësuar faqet. Testet kanë treguar se Google konkretisht mat kohën deri te byte-i i parë kur merr parasysh shpejtësinë e faqes. Përveç kësaj, një shpejtësi e ngadaltë e faqes do të thotë që motorët e kërkimit mund të shfletojnë më pak faqe me shpejtësi të caktuar, duke pasuar një ndikim negativ në indeksimin e faqeve të tuaja. Përmirësimi i kohëzgjatjes së ngarkimit ne e dimë se si të bëjmë këtë!

Masa për përmirësimin e shpejtësisë së ngarkimit të faqes:

Aktivizoni komprimimin: Përdorni Gzip për komprimimin e skedarëve, për të zvogëluar madhësinë e skedarëve CSS, HTML dhe JavaScript.

Minimalizoni CSS, JavaScript dhe HTML: Përmes optimizimit të kodit tuaj, mund të rrisni drastikisht shpejtësinë e faqes suaj. Gjithashtu, largoni komentet e kodit, formatimet dhe kodet CSS të papërdorura.

Përdorni ruajtjen e shfletuesit: Shfletuesit ruajnë shumë informacione: fletore stilizimi, imazhe, skedarë JavaScript dhe më shumë, për të shmangur shfletimin e tërë faqes së internetit. Kur një vizitor kthehet në faqen tuaj, përdorni ruajtjen e shfletuesit.

Optimizoni imazhet: Përdorni formate modernë të imazheve si WebP dhe AVIF për komprimim më të mirë se PNG apo JPEG, duke ndihmuar në ngarkim më të shpejtë. Nëse përdorni formate të vjetra, sigurohuni që imazhet tuaja të mos jenë më të mëdha se sa e nevojshme. PNG përdoret zakonisht më mirë për grafikat me më pak se 16 ngjyra, ndërsa JPEG përdoret zakonisht më mirë për fotografi dhe duhet të jenë të komprimuara për internet. Përdorni CSS-Sprites për të krijuar një shabllon për imazhe që shpesh i përdorni në faqen tuaj, si butonat dhe simbolet.

Reduktoni përcjelljet: Çdo herë që një faqe përcillet në një faqe tjetër, vizitori juaj duhet të presë shtesë derisa cikli i kërkesës-përgjigjes HTTP përfundojë.

Hiqni JavaScript që bllokon rendertime-in: Shfletuesit duhet të ndërtojnë një pemë DOM duke përpunuar HTML-në para se të mund të rendisin një faqe. Nëse shfletuesi juaj has në një skript gjatë këtij procesi, ai duhet të ndalet dhe të ekzekutohet para se të vazhdojë.

Përdorni një rrjet të shpërndarjes së përmbajtjes: Rrjetet e Shpërndarjes së Përmbajtjes (CDN), njohur edhe si rrjetet e Dorëzimit të Përmbajtjes, janë rrjete serverësh që përdoren për të shpërndarë barrën e furnizimit të përmbajtjes. Në thelb, kopjet e faqes suaj ruhen në disa qendra të të dhënave gjeografikisht të ndryshme, duke lejuar përdoruesit të kenë qasje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme në faqen tuaj.

Përmirësojeni kohën e përgjigjes së serverit: Koha e përgjigjes së serverit tuaj ndikohet nga sasia e trafikut të pranuar, burimet që përdoret nga çdo faqe, softueri që përdor serveri juaj dhe zgjidhja e strehimit që përdorni.


Përmirësimi Profesional i Shpejtësisë së Webfaqes nga 790,00 Euro

Përmirësimi i shpejtësisë së Webfaqes, si faqet mund të bëhen më të shpejta. Ne e dimë si!

Website SPEED

Speed Web

790
 • 5 Faqe përmbajtje
 • Analiza e Webfaqes
 • Komprimimi i skedarëve
 • Optimizimi i kodit
 • Ruajtja në shfletues
 • Optimizimi i imazheve
 • Përcjelljet
 • Koha e përgjigjes së serverit
 • Content Distribution Networks

Speed Pro

1290
 • 15 Faqe përmbajtje
 • Analiza e Webfaqes
 • Komprimimi i skedarëve
 • Optimizimi i kodit
 • Ruajtja në shfletues
 • Optimizimi i imazheve
 • Përcjelljet
 • Koha e përgjigjes së serverit
 • Content Distribution Networks

Speed Enterprise

1490
 • 25 Faqe përmbajtje
 • Analiza e Webfaqes
 • Komprimimi i skedarëve
 • Optimizimi i kodit
 • Ruajtja në shfletues
 • Optimizimi i imazheve
 • Përcjelljet
 • Koha e përgjigjes së serverit
 • Content Distribution Networks


Nëse nuk gjeni pakon e shpejtësisë së Webfaqes të përshtatshme, sigurisht që mund të ofrojmë një ofertë individuale që tejkalon pakon tonë standarde të shpejtësisë së faqes.

Çmimet e përmendura konsiderohen të çmimet neto, plus TVSH 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.