18 Shërbime

Smartphone

Përdorimi i pajisjeve mobile rritet vazhdimisht. Për të qenë në kontakt edhe në rrugë me klientët tuaj potencialë, paraqitja e optimizuar profesionalisht e Webfaqes suaj në smartphone është pjesë e shërbimit tonë.

Domain & Webhosting

Ne nuk kufizohemi vetëm në konceptimin dhe realizimin e prezantimit tuaj në internet, por ofrojmë një shërbim të plotë rreth-agjensional - nga kërkesa për domainin tuaj të dëshiruar deri te webhostingu.

Marketing & Webfaqe Agjensi profesionale

SEO kërkimit

Për të siguruar që klientët tuaj gjejnë faqen tuaj, optimizimi profesional SEO i motorëve të kërkimit është thelbësor. Ne merremi me ndërtimin e konformuar të Webfaqes dhe vendosjen e titujve faqes, përshkrimeve, etiketave, fjalëve kyçe, etj.

Mirëmbajtja

Për të mundësuar që të përqendroheni në aktivitetin tuaj kryesor, na lini në dorë krijimin dhe mbajtjen e faqes suaj në internet. Ne dëshirojmë të ofrojmë një shërbim të vërtetë të plotë për faqen tuaj në internet.

Shërbimet në një vështrim

01

Webfaqe bazë

Paketa themelore është zgjidhja ideale për start-up dhe kompani të vogla. Faqe interneti profesionale duke përdorur teknologjitë dhe standardet më të reja.

Pako Themelore e Webdizajnit

02

Webfaqe Biznesi

Pako Biznesi e Webdizajnit është zgjidhja për biznesmenët ambiciozë dhe sektorin e mesëm. Ne krijojmë faqen tuaj të re profesionale të biznesit.

Pako Profesionale e Biznesit

03

Webfaqe WordPress CMS

Webdizajni në WordPress, një faqe e re CMS. WordPress është i lehtë për t'u përdorur. Një faqe interneti bindëse dhe profesionale për çdo kompani serioze. 

Faqja CMS në WordPress

04

Webfaqe Individuale

Ne ju ofrojmë zgjidhje inteligjente dhe programojmë një webdizajn modern, të përgjegjshëm dhe funksional. Ne përshtatim dizajnin sipas dëshirave të tua që të dalloheni nga turma.

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit

05

Kërkimi SEO

SEO (Optimizimi i Motorëve të Kërkimit) - Çfarë do të thotë një faqe e bukur nëse nuk gjenet? Vetëm ai që gjendet nëpërmjet motorëve të kërkimit mund të ketë sukses në internet.

Optimizimi për Motorët e Kërkimit

06

Marketing në Internet

Me Marketingun në Internet mund të gjendeni gjithmonë kur klientët potencialë kërkojnë produkte ose shërbime tuaja në Google. Marketingu në internet, ndërmjetësimi i qëlluar.

Marketing Profesional në Internet

07

Editimi i faqes HTML5

Programimi në CMS - Redaktimi, menaxhimi dhe mbajtja e faqeve statike HTML5. Programohet në faqet ekzistuese, statike HTML5 dhe bëhet e mundur redaktimi i tyre.

Redaktimi i faqeve Statike

08

Indexim në Search Console

Performancë më e mirë në kërkimin në Google me indeksimin e Konsollës së Kërkimit. Ne sigurojmë që faqja juaj të shfaqet në rezultatet e kërkimit në Google me Google Search Console.

Vendosja e përmbajtjes në Google

09

Analizë e Webfaqes

Ne kontrollojmë se sa e mirë është faqja juaj e përgatitur për suksesin në internet dhe ju informojmë me kujdes ku mund të përmirësojmë. Një faqe interneti qëndron dhe bie me analiza dhe optimizime.

Analiza Profesionale e Webfaqes

10

Profili i Kompanisë

Profili i Kompanisë në Google (më parë My Business). Bëhuni i dukshëm në internet me profilin tuaj të kompanisë. Ne personalizojmë profilin tuaj me foto, oferta, shërbime, postime dhe më shumë.

Profili i Kompanisë në Google

11

Marketingu me Email

Me ofertën tonë të marketingut me email, ju ofrojmë një marketing të personalizuar me kampanja profesionale që përshtaten me targetin tuaj. Fushata profesionale e Buletinave (E-Mail Newsletter).

Oferta e Marketingut me Email

12

Cookies konform GDPR

Ne ofrojmë zgjidhje për bllokimin automatik të të gjitha cookies të ofruara nga palët e para dhe të treta në faqen tuaj deri në miratimin e përdoruesit, në pajtim të plotë me ligjet europiane (GDPR).

GDPR Cookie-Menaxhimi

13

Marketing në Media Sociale

Marketingu në Media Sociale (SMM) për të gjeneruar më shumë lidhje: përmirësoni shkallën tuaj të konvertimit dhe rriteni njohurinë e shërbimeve, ofertave dhe lidhje tuaja.

Marketing në rrjete sociale SMM

14

Dyqan Online-Shop

Ne ju ndihmojmë të optimizoni prezantimin tuaj në internet, duke bërë blerjen një përvojë të shkëlqyeshme. Ne sjellim biznesin, markat, produktet dhe shërbimet tuaja në skenë në një mënyrë multimediale.

Webshop në internet - Online-Shop

15

Domaini & Webhostingu

Wir beschränken uns nicht allein auf die Realisierung Ihres Internetauftritts, sondern bieten vollständigen Rund-um-Service: von der Beantragung Ihrer Wunschdomain bis zum Webhosting.

Domaini i dëshiruar & Webhostingu

16

Shpejtësia e Webfaqes

Koha e gjatë e ngarkimit të një webfaqeje në internet shkakton një përvojë të keqe për përdoruesin dhe bën që një faqe të lëshohet shpejt. Masat për përmirësimin e shpejtësisë së faqes ne e dimi se si.

Shpejtësia e faqes në Internet

17

Përmbajtja e Webfaqes

Përmbajtja e faqes në internet është çelësi për të gjeneruar vizitorë në faqen tuaj në internet. Ne krijojmë përmbajtjen unike të Webfaqes tuaj; e optimizuar për motorët e kërkimit.

Përmbajtja e Faqes për Internet

18

Google Analytics

Google Analytics është një platformë analize që, përmes futjes së një kodi, mundëson një analizë të vazhdueshme dhe një vlerësim statistik të faqes suaj në internet.

Integrimi i Google Analytics

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.