Marketing në rrjete sociale

Marketingu në media sociale (SMM) në një çmim të arsyeshëm

Rrjete sociale SMM Marketingu në media sociale

Cilat strategji dhe qëllime ndjek marketingu në media / rrjete sociale

Me marketingun në media sociale krijoni më shumë lidhje, përmirësoni shkallën e konversionit dhe rritni nivelin e njohurisë për shërbimet / ofertat / markat tuaja. Marketingu në media sociale (SMM) është një strategji marketingu që përqendrohet në përdorimin e rrjeteve sociale dhe platformave për të promovuar një markë, një produkt ose një shërbim. Me rritjen e përdorimit të mediave sociale, kompanitë kanë kuptuar se është e nevojshme të përmirësojnë praninë e tyre në këto platforma për të qëndruar në kontakt me klientët dhe për ti lidhur ata.

Themeloresisht, është e rëndësishme të dalloni mes dy qëllimeve të reklamës në internet në rrjete sociale: promovimi i profilin tuaj ose promovimi i produkteve dhe shërbimeve. Për secilën prej këtyre niveleve, platformat ofrojnë mundësi të ndryshme. Këto platforma përfshijnë Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube dhe rrjetet sociale si Twitter. 60% e njerëzve në Gjermani përdorin rrjetet sociale.

Një strategji SMM e suksesshme përfshin disa hapa, përfshirë identifikimin e tregut të synuar, krijimin e përmbajtjes që është relevante dhe attraktive për audiencën tuaj, planifikimin dhe publikimin e postimeve dhe monitorimin dhe analizën e metrikave si zbulimi, angazhimi dhe konversionet. Është gjithashtu e rëndësishme të përqëndroheni në zhvillimin e një marrëdhënie të gjatë me audiencën e synuar duke publikuar rregullisht përmbajtjen dhe duke reaguar në komentet dhe kërkesat.

Marketingu në media sociale SMM është një pjesë e marketingut në internet. Ne ekspozojmë biznesin tuaj, markat, produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrë multimedia, edhe në rrjetet sociale. Synimi ynë është një komunikim i përsosur dhe kreativ. Për të arritur këtë, punojmë me tekst, fotografim, grafikë, animacion, audio dhe video. Emocionet krijohen dhe kontrollohen. Përdorimi i mençur i këtyre burimeve mund të zgjojë interesin në media sociale dhe të ndikojë në sjelljen e përdoruesve.

Marketingu në media sociale në një çmim të caktuar: Ne nuk kufizohemi vetëm në krijimin dhe zbatimin e prezantimit tuaj në media sociale, por ofrojmë një shërbim të plotë. Ne e dimë se si të zgjohemi interes dhe vëmë në dukje biznesin tuaj dhe produktet ose shërbimet tuaja. europa-design.com - Partneri juaj profesional në në rrjete sociale. Në zgjedhjen e paketës së veçantë të shërbimeve tona në media sociale, ne ju konsultojmë me kënaqësi. Kështu që mund të përqëndroheni në biznesin tuaj kryesor, dhe ne ju lëmë krijimin e marketingut tuaj në media sociale.

Marketingu profesionale në media sociale në një çmim të arsyeshëm nga 490,00 euro.
Çfarë është Marketingu në media sociale? Cilat strategji dhe qëllime ndjek marketingu në rrjete sociale dhe cilat avantazhe ekzistojnë për kompanitë? Ne ju konsultojmë me kënaqësi

Marketing në media sociale

SMM Web

490
 • Përcaktimi i qëllimeve
 • Profili në Facebook
 • Profili në Instagram
 • Profili në Twitter
 • 5 postime
 • 1 kampanja reklamuese
 • Vlerësimi i suksesit (Analitika)
 • Profili në YouTube

SMM Pro

890
 • Përcaktimi i qëllimeve
 • Profili në Facebook
 • Profili në Instagram
 • Profili në Twitter
 • 10 postime
 • 2 kampanja reklamuese
 • Vlerësimi i suksesit (Analitika)
 • Profili në YouTube

SMM Enterprise

1290
 • Përcaktimi i qëllimeve
 • Profili në Facebook
 • Profili në Instagram
 • Profili në Twitter
 • 20 postime
 • 3 kampanja reklamuese
 • Vlerësimi i suksesit (Analitika)
 • Profili në YouTube


Nuk është pako e duhur e marketingut në media sociale? Sigurisht, ne do t'ju ofrojmë me dëshirë një ofertë të individualizuar që tejkalon paketën tonë standarde të marketingut në rrjete sociale.

Çmimet e përmendura konsiderohen të çmimet neto, plus TVSH 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.