WordPress WebFaqe

Webfaqe WordPress, website CMS me një çmim fiks!

CMS WebFaqe WordPress

Ne dizajnojmë dhe krijojmë website-in tuaj në WordPress

europa-design.com: Partneri juaj profesional për web faqe në WordPress - Ne krijojmë faqen tuaj të internetit CMS WordPress - shpejt dhe me besueshmëri. Një Web Faqe interneti bindëse dhe profesionale është thelbësore për çdo biznes me reputacion. WordPress është një sistem i pjekur CMS, i cili vazhdimisht po zhvillohet më tej. Avantazhi i madh i WordPress është shtrirja e tij. Sistemi më i popullarizuar i menaxhimit të përmbajtjes, WordPress, ka një pjesë të tregut prej 65% dhe është vazhdimisht në rritje.

Qëllimi i një webfaqe interneti profesionale me Website WordPress është të gjenerojë perspektiva të reja, të promovojë besnikërinë e klientit dhe në fund të rrisë shitjet, qarkullimin dhe fitimet. Dizajni profesional i web-it me një web faqe moderne dhe të optimizuar mirë në WordPress do t'ju sjellë shumë klientë të rinj. WebFaqet e internetit që ne krijojmë janë të një cilësie të lartë. Secila nga faqet tona të internetit të programuara është krijuar duke përdorur teknologjitë dhe procedurat aktuale (CMS, HTML5, CSS3, PHP, Javascript) dhe ka një arkitekturë miqësore për përdoruesit.

Ne krijojmë faqen tuaj të internetit në CMS WordPress Website për një çmim të arsyeshëm. Investimi juaj paguan vetën në një afat të shkurtër. Ne prezentojme kompaninë tuaj, markat, produktet dhe shërbimet tuaja në mënyrë multimediale. Qëllimi ynë është komunikimi koherent dhe kreativ. Për ta arritur këtë ne punojmë me tekst, ngjyra, fotografi, grafikë, animacion, audio dhe video. Me përdorimin e synuar të burimeve, mund të zgjohet interesi dhe mund të ndikohet sjellja e përdoruesit.

Për suksesin e Webfaqes tuaj të internetit të Sistemit të Menaxhimit të Përmbajtjes WordPress, ne ju ofrojmë të gjitha shërbimet nga një burim i vetëm. Ne ju ofrojmë zbatimin e web faqes tuaj të internetit si një website dinamik CMS me një çmim fiks!. Ne nuk kufizohemi vetëm në konceptimin dhe realizimin e faqes suaj të internetit, por ofrojmë një shërbim të plotë të gjithanshëm - nga aplikimi për doman-in tuaj të dëshiruar deri tek hostimi në web. Shërbimi i webfaqes nga A-Z, europa-design.com Partneri juaj profesionist i dizajnit të uebfaqes në WordPress, do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për zgjedhjen e paketës përkatëse të shërbimit tonë të faqes së internetit. Na lini neve krijimin e website-it tuaj në WordPress në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Çdo operator i faqes së internetit në WordPress duhet të ketë dëgjuar për Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave DSGVO - GDPR. Një website i menaxhimit të përmbajtjes në përputhje me ligjin e BE-së është një çështje serioze për ju për të shmangur gjobat. Prandaj, të gjitha ofertat tona të webdizajnit të web-it në WordPress Enterprise përfshijnë krijimin e një printimi në përputhje me ligjin dhe një deklaratë të përditësuar të mbrojtjes së të dhënave në përputhje me DSGVO dhe caktimin e pëlqimit të detyrueshëm.

Këtu ju merrni një Website - webfaqe interneti të mirë dhe të lirë në WordPress nga 390.00 Euro
Ne ofrojmë Webfaqe interneti WordPress me cilësi të lartë - faqe interneti CMS nga profesionistë të certifikuar të dizajnit të web-it me një çmim të arsyeshëm për çdo buxhet.

WordPress Web Faqe CMS

WordPress Web

290
 • WordPress CMS
 • Deri 3 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 6 Foto & 1 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • CMS, PHP, CSS3
 • 1 Draft projektimi
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

WordPress Pro

990
 • WordPress CMS
 • Deri 9 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 18 Foto & 2 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • CMS, PHP, CSS3
 • 1 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

WordPress Enterprise

1490
 • WordPress CMS
 • Deri 22 nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 44 Foto & 2 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • CMS, PHP, CSS3
 • 1 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t


Nuk mund të gjeni pakon e duhur në WordPress? Sigurisht, ne do të ishim të lumtur t'ju bëjmë një ofertë individuale që shkon përtej paketës sonë standarde për webfaqe CMS WordPress.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-ja prej 18%.

Të gjitha shërbimet

Avantazhet e një faqeje WordPress: Pyetje të Shpeshta (FAQ)

WordPress është një nga sistem të menaxhimit të përmbajtjes më të njohura (CMS) në botë dhe ofron shumë avantazhe për pronarët e web faqeve. Është e lehtë për përdorim, fleksibël dhe ofron një shumëllojshmëri funksionesh, e bën ideal për individë, kompani dhe organizata që duan të krijojnë një prezencë online profesionale.

Jo, WordPress nuk është e vështirë për t'u mësuar. Ofron një ndërfaqe intuitive, që i lejon edhe fillestarët të menaxhojnë faqen e tyre dhe të krijojnë përmbajtje me lehtësi. Ka gjithashtu një gamë të pasur burimesh online si tutoriale, forume dhe video që mund të ndihmojnë në njohjen me platformën.

Me WordPress mund të krijoni praktikisht çdo lloj web faqeje, përfshirë blogje, faqe korporative, dyqane online, faqe portofoli, forume, faqe për anëtarë, dhe shumë të tjera. Platforma ofron një gamë të gjerë temash dhe shtojcave që ju lejojnë të personalizoni dhe zgjëroni webfaqen tuaj sipas dëshirave.

Po, WordPress është natyrshëm i optimizuar për motorët e kërkimit dhe ofron një sërë funksionesh që ju lejojnë të optimizoni faqen tuaj për motorët e kërkimit. Kjo përfshin permalink-et e personalizuara, mundësinë për të vendosur meta-përshkrime dhe meta-tituj për faqet individuale, si dhe integrimin e shtojcave SEO si Yoast SEO, që ju ndihmojnë të maksimizoni përpjekjet tuaja në SEO.

WordPress vlerëson shumë sigurinë dhe publikon rregullisht azhurnime për të mbyllur mundësi të ndonjë krahine të sigurisë. Duke përdorur fjalëkalime të sigurta, azhurnime të rregullta të temave dhe shtojcave, si dhe duke përdorur shtojca sigurie, mund të mbrojësh dhe të sigurosh faqen tënde WordPress.

Po, një nga avantazhet më të mëdha të WordPress është shkallëzueshmëria e tij. Nëse operoni një faqe blogu të vogël ose një platformë tregtie të gjerë, WordPress mund të rritet me biznesin tuaj. Duke zgjedhur ofruesit e përshtatshëm të strehimit dhe duke përdorur tema dhe shtojca shkallëzues, mund të sigurosh që faqja juaj të mund të përmbushë nevojat e rritjes së biznesit tuaj.

Kostot për një faqe WordPress mund të ndryshojnë sipas kërkesave individuale. Platforma vetë është e falas, por mund të duhet të paguani për emrat e domainit, strehimin web, tema dhe shtojca premium. Kostot totale varen nga kompleksiteti i faqes suaj dhe funksionet e dëshiruara, por në krahasim me zgjidhjet e personalizuara, faqet WordPress zakonisht janë më të lira.

Po, me një faqe WordPress mund të fitoni para në mënyra të ndryshme. Mund të bëni marketing afiliat, të vendosni reklama, të shisni produkte digjitale ose të përktheni tarifa anëtarësh. Fleksibiliteti i WordPress ju lejon të implementoni strategji të ndryshme monetare dhe të gjeneroni të ardhura.

Edhe pse WordPress ofron shumë avantazhe, ka disa disavantazhe potenciale. Këtu përfshihen nevoja për azhurnime të rregullta, mundësia e problemeve të sigurisë në rast të konfigurimit të gabuar dhe kthesa e vështirësi kur kemi të bëjmë me funksione komplekse. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet se shumica e këtyre disavantazheve mund të zvogëlohen me planifikim, mirëmbajtje dhe trajnime të kujdesshme.

Ka një sërë burimesh që mund t'ju ndihmojnë nëse keni nevojë për ndihmë me faqen tuaj WordPress. Këto përfshijnë dokumentacionet zyrtare të WordPress, forume si forumi i mbështetjes WordPress, tutorial online dhe trajnime, si dhe zhvillues dhe agjenci profesionale të WordPress që mund të ofrojnë zgjidhje si pershembull agjencia www.europa-design.com

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.