Permbajtje / Content

Website Content - Permbajtje e optimizuar për Webfaqe

Webseiten Content Webinhalt

Permbajtje Webfaqes - Marketing për trafikun dhe renditjen

Permbajtje uebi (Content) përfshin elemente tekstuale, akustike ose vizuale të publikuara në një webfaqe uebi. "Permbajtja" përfshin elemente të ndryshme si tekstet, aplikacionet, imazhet, PDF-ët, të dhënat, skedarët audio dhe video etj.

Permbajtja e optimizuar-SEO për kërkimet në internet për webfaqet është çelësi për të gjeneruar vizitorë në faqen tuaj (trafik). Krijimi i permbajtjes atraktive dhe organizimi i saj në kategori të ndryshme përmes një strukture të qartë e navigimit është thelbësore për një webfaqe të suksesshme. Gjithashtu, është e rëndësishme optimizimi i permbajtjes - Content së faqes uebi për kërkimet në internet, që Webfaqja juaj të reagojë në fjalët kyçe të përdorura për kërkim. Çfarë do të ndihmonte një faqe e bukur nëse nuk do të gjendej? Me përdorimin e mençur të burimeve, mund të shkaktohet interes dhe të ndikohet sjellja e përdoruesve.

Përmbajtja për faqet e internetit është thelbësore për funksionimin e suksesshëm të një webfaqe. Kjo përfshin përdorimin e permbajtjes së përbashkët, terminologjinë dhe pozicionimin e menaxhimit të lidhjeve të navigimit dhe në fund, Meta-Description, Tags dhe fjalët kyçe për kërkim SEO etj.

Me krijimin profesionist të Content, ne vendosim biznesin, markën, produktet dhe shërbimet tuaja në skenë multimediatike. Qëllimi ynë është një komunikim i pajtueshëm dhe kreativ. Për ta arritur këtë, ne punojmë me tekst, fotografim, grafikë, animacion, audio dhe video. Emocionet krihen dhe drejtohen.

Tani tregu ofron një shumëllojshmëri të pashmangshme faqesh uebi, permbajtjesh dhe ofertash. Prandaj është më e rëndësishme për ju të dalloheni nga masa me një marketing të specializuar të permbajtjes së webfaqeve dhe të prezantoheni me një impakt të vëmendshëm. Për një menaxhim efektiv të Content permbajtjes së faqeve uebi, jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Ne krijojmë permbajtjen tuaj të unikët, të optimizuar për kërkimet në internet për audiencën tuaj, fillimisht nga 490,00 Euro.
Permbajtja e webfaqes është esenciale për trafikun dhe renditjen në kërkimet në internet, për kohën që vizitorët Website kalojnë dhe ndërveprimin e tyre brenda webfaqes

Content SEO-Permbajtje

Content Web

490
 • 5 Faqe permbajtëse
 • Vlerësim / Analizë
 • Përcaktimi i audiencës
 • Përcaktimi i audiencës
 • Krijimi i permbajtjes
 • SEO Optimizimi i permbajtjes
 • 1 Postim
 • Monitorimi
 • Newsletter permbajtja
 • Analiza e konkurrencës

Content Pro

1290
 • 15 Faqe permbajtëse
 • Vlerësim / Analizë
 • Përcaktimi i audiencës
 • Përcaktimi i audiencës
 • Krijimi i permbajtjes
 • SEO Optimizimi i permbajtjes
 • 3 Postime
 • Monitorimi
 • Newsletter permbajtja
 • Analiza e konkurrencës

Content Enterprise

2190
 • 25 Faqe permbajtëse
 • Vlerësim / Analizë
 • Përcaktimi i audiencës
 • Përcaktimi i audiencës
 • Krijimi i permbajtjes
 • SEO Optimizimi i permbajtjes
 • 6 Postime
 • Monitorimi
 • Newsletter permbajtja
 • Analiza e konkurrencës


Nëse nuk gjeni pako te pershtatshme për permbajtjen, ne me kënaqësi do t'ju ofrojmë një ofertë individuale që tejkalon paketën tonë standard të permbajtjes së faqeve uebi.

Çmimet e përmendura konsiderohen të çmimet neto, plus TVSH 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.