Web faqe e Biznesit

Webfaqe - Webdizajn pako profesionale e Biznesit

Web faqe profesionale e Biznesit

Pako e Biznesit ne projektojmë dhe krijojmë web faqen

Website pako profesionale e Biznesit; një web faqe interneti e ligjshme duke përdorur teknologjitë dhe standardet më të fundit. Ne zhvillojmë / programojmë faqen tuaj një web faqe me dizajn të përgjegjshëm (adaptive), që përshtatet përsosur me të gjitha pajisjet (kompjuter, laptop, tabletë, smartphone), duke përfshirë SEO optimizimin për motorët e kërkimit, pajtimin e cookies, indeksimin në Search Console dhe shumë të tjera avantazhe.

Qëllimi i një webfaqe prezence profesionale në internet është të gjenerojë interesantë të rinj, të promovojë lidhjet me klientët dhe në fund të rrisë shitjet, të ardhurat dhe fitimet. Duke përdorur webdizajn profesional me një faqe interneti moderne dhe të optimizuar mirë, ju do të fitoni shumë klientë të rinj. Webfaqet të krijuara nga ne janë cilësore. Secila nga faqet tona të programuara në internet zhvillohet duke përdorur teknologjitë dhe metodologjitë aktuale (HTML5, CSS3, PHP, Javascript) dhe ka një arkitekturë miqësore për përdoruesit.

Ne krijojmë Uebfaqen tuaj të biznesit me një çmim të arsyeshëm. Investimi juaj do të kompensohet shpejt. Ne prezantojmë kompaninë tuaj, brendet, produktet dhe shërbimet tuaja në një mënyrë të përgjegjshme me multimedia të përshtatshme. Synimi ynë është të krijojmë një komunikim të përshtatshëm dhe krijues. Për të arritur këtë, ne punojmë me tekst, ngjyra, fotografim, grafikë, animacion, audio dhe video. Krijohen dhe kontrollohen emocionet. Duke përdorur mjetet në mënyrë të qëllimshme, mund të zgjohet interesimi dhe të ndikohet sjellja e përdoruesve.

Për suksesin e prezencës webfaqes suaj në internet, ne ju ofrojmë të gjitha shërbimet në një dorë. Ne ju ofrojmë realizimin e faqes tuaj në internet si një faqe statike ose dinamike. Ne nuk kufizohemi vetëm në konceptimin dhe realizimin e prezencës suaj në internet, por ofrojmë një shërbim të plotë nga aplikimi për domenin tuaj të dëshiruar deri te shërbimet e webhosting-ut. Ne ju ofrojmë një shërbim të plotë për web faqet në internet, www.europa-design.com vepron në Gjermani dhe Kosovë dhe është një partner profesionist i webdizajnit që ju ndihmon në zgjedhjen e paketës së duhur të shërbimeve tona për faqe në internet. Na lini neve krijimin e faqes tuaj të internetit në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj kryesor.

Çdo pronar faqeje në internet duhet të këtë dëgjuar diçka rreth Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (DSGVO apo GDPR). Një uebfaqe interneti që përputhet me ligjet e Bashkimit Evropian është natyrisht e rëndësishme për ne, për të shmangur gjobat e ndjeshme. Prandaj, të gjitha ofertat tona të pakove të biznesit të webdizajnit përfshijnë krijimin e një informacioni të plotësuar në përputhje me ligjin dhe një deklaratë aktualizuar për mbrojtjen e të dhënave sipas DSGVO / GDPR dhe vendosjen e njoftimit obligativ për pranimin e cookies.

Këtu ju merrni një pako Web-Faqe biznesi profesionale dhe të lirë nga 1190.00 euro
Ne ofrojmë webfaqe biznesi - faqe interneti me cilësi të lartë nga profesionistë të certifikuar të dizajnit me një çmim të drejtë për çdo buxhet.

WebFaqe pako e Biznesit

Business Web

1190
 • Deri 15 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 30 Foto & 4 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 1 Draft projektimi
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Business Pro

1490
 • Deri 22 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 44 Foto & 6 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 2 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t

Business Enterprise

2490
 • Deri 42 Nënfaqe
 • Responsive Webdesign
 • Deri 84 Foto & 8 Video
 • Regjistrimi i domenit
 • E-Mail-Adresa (domeni-juaj.com)
 • Google Maps
 • HTML5, CSS3 + CMS
 • 3 Draft projektime
 • SEO - Optimizim
 • Search Console indeksim
 • Profil Biznesi
 • Privatësia
 • Miratimi Cookie-t


Nuk mund të gjeni pakon e duhur të webdizajnit? Sigurisht, ne do të ishim të lumtur t'ju bënim një ofertë individuale që shkon përtej pako-s tona standarde për webfaqe.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-ja prej 18%.

Të gjitha shërbimet

FAQs - Pyetjet e Shpeshta: Si të krijoj një faqe interneti të suksesshme?

Një dizajn irresistibël është vendimtar për të tërhequr vëmendjen e vizitorëve tuaj. Sigurohuni që web faqja dizajni juaj të jetë modern, i lehtë për përdorim dhe të përshtatet me audiencën e synuar. Navigimi i qartë dhe elementet estetike ndihmojnë në të lënë një përshtypje të parë pozitive për webfaqe.

Siguria për webfaqe është shumë e rëndësishme. Përdorni një lidhje të sigurt HTTPS, përditësoni rregullisht softuerin tuaj dhe përdorni fjalëkalime të forta. Gjithashtu, implementoni masat e sigurisë si firewall-et dhe kontrollet e rregullta të sigurisë për të zvogëluar kërcënimet potenciale.

SEO është vendimtar për të qenë i dukshëm në rezultatet e kërkimeve. Optimizoni webfaqen tuaj për fjalë kyçe relevante, krijoni përmbajtje të cilësuar dhe sigurohuni për një strukturë të pastër të faqes. Edhe lidhjet prapa dhe një kohë e shpejtë e ngarkimit ndihmojnë gjithashtu në përmirësimin e pozicionimit të webfaqes në motorët e kërkimit.

Optimi për pajisje mobile: Sigurohuni që faqja juaj funksionon pa problem në pajisjet e ndryshme.

Lehtësia për përdoruesit: Bëni që vizitorët të gjejnë lehtë informacione dhe të ndërveprojnë me faqen tuaj.

Thirrje për veprim (CTA): Përfshini thirrje të qarta për veprim për të rritur shkallën e konvertimit.

Integrimi i mediave sociale: Lidhni faqen tuaj me platforma sociale për të rritur shtrirjen.

Analitikat: Implementoni mjetet si Google Analytics për të kuptuar sjelljen e vizitorëve dhe për të optimizuar strategjinë tuaj.

Kujdesi është vendimtar. Përditësoni përmbajtjen rregullisht, monitoroni performancën, korrigjoni gabimet dhe mbeteni në vijën e fundit teknologjikisht. Kjo ndihmon që web faqja juaj të mbetet e rëndësishme dhe e sigurt.

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.