Editim CMS

Editim i website-it statik HTML5 CMS

Menaxhoni dhe mirëmbani Webfaqen HTML5 ne CMS

Menaxhoni dhe mirëmbani faqet e internetit statike HTML5

Redaktimi i faqeve të internetit statike HTML5 me një sistem të menaxhimit të përmbajtjes (CMS): Për ju, kjo do të thotë që ju mund ta menaxhoni dhe mirëmbani vetë përmbajtjen 95% website-it me përpjekje minimale. Me programimin CMS, ju mund të ndryshoni vetë përmbajtjen e faqes tuaj statike kudo në botë dhe në çdo kohë. Ju nuk keni nevojë të keni ndonjë njohuri programimi ose të instaloni ndonjë softuer të veçantë në kompjuterin tuaj. Një shfletues standard është i mjaftueshëm.

Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes ndan dizajnin e një faqe interneti nga përmbajtja e tij. Nuk ka prapambetje konfuze të administratës. Përmbajtja mund të modifikohet drejtpërdrejt në webfaqen e internetit. Programimi CMS funksionon pa bazë të dhënash. Të gjitha ndryshimet ruhen direkt në skedarin HTML.

Është programuar në faqet e internetit ekzistuese, statike HTML dhe i bën ato të redaktueshme. Në vend të ruajtjes së ndryshimeve në një bazë të dhënash ose në skedarë XML, CMS mbishkruan faqet ekzistuese HTML.

Të gjitha ndryshimet ruhen drejtpërdrejt në skedarin HTML5 ✓ shtoni dhe hiqni zonat e përmbajtjes ✓ riorganizoni zonat e përmbajtjes nëpërmjet tërheqjes dhe lëshimit ✓ kopjoni / fshini faqet ✓ Redaktues HTML ✓ modifikoni tekstet ✓ shkëmbimin e imazheve nëpërmjet tërheqjes dhe lëshimit ✓ kopjeve rezervë automatike. Programimi CMS është programuar në faqet e internetit ekzistuese, statike HTML5 dhe është menduar për faqet e internetit më të vogla ku struktura e faqes nuk ndryshon vazhdimisht ose shtohen faqe të reja, por vetëm përmbajtja përditësohet.

Këtu ju merrni një programim CMS individual dhe me kosto efektive nga 390.00 Euro
Redaktoni me lehtësi faqet e internetit statike HTML5 me një çmim të arsyeshëm për çdo buxhet

CMS Programimi

CMS Web

390
 • 3 Faqe me përmbajtje
 • Në redaktim të linjës
 • Thjesht & shpejt
 • Redaktoni tekste
 • Ndërro me drag & drop
 • Backups me automatik
 • Shto & Hiq zona
 • Renditë me drag & drop
 • Dyfishoni faqe
 • Fshini faqe
 • HTML-Editor
 • Redaktimi 95%

CMS Pro

790
 • 9 Faqe me përmbajtje
 • Në redaktim të linjës
 • Thjesht & shpejt
 • Redaktoni tekste
 • Ndërro me drag & drop
 • Backups me automatik
 • Shto & Hiq zona
 • Renditë me drag & drop
 • Dyfishoni faqe
 • Fshini faqe
 • HTML-Editor
 • Redaktimi 95%

CMS Enterprise

1490
 • 18 Faqe me përmbajtje
 • Në redaktim të linjës
 • Thjesht & shpejt
 • Redaktoni tekste
 • Ndërro me drag & drop
 • Backups me automatik
 • Shto & Hiq zona
 • Renditë me drag & drop
 • Dyfishoni faqe
 • Fshini faqe
 • HTML-Editor
 • Redaktimi 95%


Nuk mund të gjeni pakon e duhur CMS? Sigurisht, ne do të ishim të lumtur t'ju bëjmë një ofertë individuale që shkon përtej paketës sonë standarde CMS.

Të gjitha çmimet e përmendura janë çmime neto, plus TVSH-ja prej 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.