Website Analytics

Google Analytics - Analiza e Webfaqes së Internetit

Google Analytics Analiza e Webfaqes

Pse duhet ta përdorni Google Analytics

Google Analytics është një mjet i fuqishëm, me të cilin pronarët e Webfaqes mund të optimizojnë dhe përmirësojnë strategjitë e tyre të marketingut dhe biznesit. Analytics është një shërbim analize nga Google, që duke integruar një kod, mundëson një analizë të vazhdueshme dhe një vlerësim statistik të faqes suaj të internetit. Në metrikat kryesore që regjistron Google Analytics përfshihen: numri i vizitorëve, numri i faqeve të vizituara, koha mesatare e një sesioni, norma e largimit, burimi i trafikut etj.

Google Analytics është shërbimi falas i analizës së Webfaqes nga Google, që ju mundëson të merrni informacione të hollësishme mbi vizitorët e faqes suaj të internetit. Ai ofron shënime të vlefshme që mund t'ju ndihmojnë të përcaktoni strategjinë e suksesit të biznesit tuaj. Për shkak se sot pothuajse të gjitha kompanitë kanë një prezencë në internet përmes një faqeje të internetit, është shumë e rëndësishme për ju të njihni strukturën e brendshme të faqes suaj të internetit, për të parë nëse ajo i plotëson qëllimet e saj apo jo. Për këtë duhet të dini saktësisht çfarë bëjnë njerëzit kur vizitojnë faqen tuaj të internetit, sa kohë qëndrojnë dhe cilat faqe vizitojnë në faqen tuaj të internetit.

Pavarësisht nëse operoni një faqe uebi tregtare ose një blog informativ, do të donit të kuptonit dhe shqyrtonit sjelljen e vizitorëve tuaj për të arritur rezultate më të mira. Google Analytics ofron gjithashtu funksione të tilla si ndjekja e objektivave të konvertimit dhe vlerësimi i performancës së fushatave. Pronarët e faqeve të internetit mund të zbulojnë, për shembull, sa vizitorë kanë ardhur në faqen e tyre pasi kanë klikuar në një reklamë dhe sa prej tyre vërtet kanë kryer një veprim të dëshiruar në faqen.

Në vijim, janë disa arsye pse duhet të përdorni Google Analytics për të marrë njohuri më të mira rreth faqes suaj dhe vizitorëve.

Google Analytics është falas - Google nuk ju ngarkon asgjë për përdorimin e Google Analytics. Nuk duhet të paguani asgjë për përdorimin e këtij produkti.

Mbledhja automatike e të dhënave - Google Analytics nuk ju shpëton vetëm nga puna, por ju ofron edhe qasje të menjëhershme në raporte. Kjo ju lejon të implementoni shpejt strategjitë për një performancë më të mirë të faqes suaj.

Kërkimi i brendshëm në Webfaqe - Aftësia për të matur kërkimin brendshëm në faqen e internetit tregon se çfarë po kërkojnë potencialët e klientëve pasi kanë mbërritur në faqen tuaj. Ajo gjithashtu tregon fushën e mundësive të rritjes duke zbuluar situatat kur një situate e caktuar në faqen tuaj mund të jetë e paqartë ose mungon.

Norma e largimit - Për të kuptuar pse vizitorët largohen nga faqja juaj e internetit. Norma e largimit është një nga metrikat më të rëndësishme që lidhet me përqindjen e vizitorëve që lënë faqen tuaj, pasi kanë vizituar vetëm një faqe.

Audienca - Për të njohur moshën, gjininë, interesat, pajisjen dhe vendndodhjen e audienca tuaj. Me Google Analytics mund të zbuloni të dhëna të vlefshme për audienca tuaj, për të kuptuar cilat kanale sjellin më shumë trafik në faqen tuaj.

Përmbajtja - Për të kuptuar cilën lloj përmbajtjeje duhet të shkruani. Përmbajtja është mbreti dhe nëse krijohet në mënyrë të vlefshme, mund t'ju ndihmojë të merrni shumë trafik dhe vizitorë potencialë.

Objektivat - Objektivat në Google Analytics ju ndihmojnë të ndiqni se sa largohet kompania juaj dhe progreson. Mund të caktoni gjithashtu një sërë objektivash që ju ndihmojnë të ndiqni rrugën e klientit në faqen tuaj në bazë të veprimeve të tyre.


Google Analytics është një mjet i fuqishëm që lejon pronarët dhe menaxherët e faqes së tyre të optimizojnë dhe përmirësojnë strategjitë e tyre të marketingut dhe biznesit, duke mbledhur të dhëna dhe njohuri mbi mënyrën se si vizitorët ndërveprojnë me Webfaqen.

Google Analytics mund të sjellë mrekulli në një mënyrë të avancuar për biznesin tuaj. Ajo ofron për ju njohuri të vlefshme që ju mund të përdorni për të përmirësuar performancën e faqes suaj dhe rritur konvertimet.

Google Analytics

Analytics Web

390
 • 7 Faqe përmbajtje
 • Llogari për Analitikë
 • Kodi i integruar
 • Analizë e faqes interneti
 • Vlerësim i Analitikës

Analytics Pro

790
 • 18 Faqe përmbajtje
 • Llogari për Analitikë
 • Kodi i integruar
 • Analizë e faqes interneti
 • Vlerësim i Analitikës

Analytics Enterprise

1190
 • 28 Faqe përmbajtje
 • Llogari për Analitikë
 • Kodi i integruar
 • Analizë e faqes interneti
 • Vlerësim i Analitikës


Nuk gjeni Google Analytics të përshtatshëm? Natyrisht, me kënaqësi do t'ju ofrojmë një ofertë të ndryshme dhe të personalizuar, që tejkalon pakon tonë standarde të Analitikës.

Çmimet e përmendura konsiderohen të çmimet neto, plus TVSH 18%.

Të gjitha shërbimet

Njohuritë tona janë gjithëpërfshirëse

Ne kombinojmë kreativitetin me teknologjinë më të fundit.