Që nga 1998

Fillimi i Projektit

Ne dëgjojmë klientët tanë dhe këshillojmë ata në detaje. Synimet konkrete dhe strategjitë përcaktohen së bashku në fillim të projektit.

Programimi

Programimi është i fuqishëm dhe i mbështetur në të ardhmen duke përdorur teknologjitë dhe procedurat aktuale.

Shërbim të plotë

Nga konsultimi dhe zhvillimi i koncepteve tek zbatimi kreativ dhe teknik dhe mbështetja afatgjate.

Pse Evropa Webdesign?

  • WEBDESIGN
  • MULTIMEDIA
  • MOTORËT E KËRKIMIT SEO
  • CMS

Dizajn Profesional

Qëllimi i një prezence në internet është të krijojë perspektiva të reja, të nxisë besnikërinë e konsumatorit dhe në fund të fundit të rrisë shitjet dhe fitimet. Dizajni Profesional me një webfaqe moderne dhe të optimizuar do t'ju sjellë shumë klientë të rinj. Webfaqja krijuar nga ne janë të kualitetit të lartë, individuale dhe natyrisht të programuara sipas standardeve të fundit teknike.

Nga konsultimi në koncept deri në zbatimin e faqes suaj të internetit, mund të mbështeteni tek ne.

europa-design.com

Ndikoni sjelljen e përdoruesve

Ne e fusim kompaninë tuaj, markat, produktet dhe shërbimet tuaja në një mjedis multimedial. Qëllimi ynë është një komunikim koherent dhe kreativ. Për të arritur këtë, ne punojmë me tekst, fotografi, grafikë, animacion, audio dhe video. Emocionet krijohen dhe kontrollohen. Përdorimi i synuar i fondeve mund të gjenerojë interes dhe të ndikojë në sjelljen e përdoruesve. Pika e Prezencës, Pika e Informacionit dhe Pika e Shitjes bashkohen.

europa-design.com

SEO - më shumë vizitorë

Vetëm ata që janë gjetur nga motorët e kërkimit mund të kenë sukses në internet! Me shërbimet tona, optimizimin e motorëve të kërkimit dhe shërbimin tonë të rangut profesional, ne garantojmë që ju do të gjeni nga klientët tuaj!

Ne do të dizajnojmë faqen tuaj të internetit në mënyrë të përkryer - kështu që ju të qëndroni konkurrues, të gjeneroni më shumë të ardhura dhe të rrisni trafikun në faqen tuaj të internetit. Mjetet e vlefshme online janë themeli më i rëndësishëm i punës sonë.

europa-design.com

Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS)

Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS): Kjo do të thotë që ju mund të menaxhoni dhe ruani përmbajtjen me përpjekje minimale.

Me një CMS ju mund të ndryshoni përmbajtjen e internetit tuaj në mbarë botën në çdo kohë. Ju nuk duhet të keni aftësi programimi ose instaloni programe të posaçme në kompjuterin tuaj. Një shfletues i zakonshëm është i mjaftueshëm.

Përditësimi i faqes suaj të internetit lehtë dhe i përshtatshëm!

europa-design.com